Infektohet me koronavirus kirurgu në spitalin e Elbasanit. Ka operuar mbi 10 pacientë.
Kirurgu urolog I. Ibrushi ka rezultuar pozitiv pas testit të kryer.

Sikur të mos mjaftonte kjo, gjatë kohës që ka qenë i infektuar ai ka kryer disa ndërhyrje kirurgjikale, dhe vizita të shumta tek pacientët.

Gjithashtu nuk ka të dhëna se ku mund të jetë infektuar mjeku.

Ndërkohë Covid-19 ka prekur edhe administratën e Drejtorisë së Qendrës Spitalore ku e infektuar është punonjësja sociale e kësaj drejtorie.

Ndërsa disa ditë më parë u raportua se ishte infektuar bashkëshorti i saj.
Mësohet se punonjësja sociale po merr trajtimin e duhur në banesë, ndërsa bashkëshorti është dërguar në Spitalin Infektiv.

The surgeon in the hospital of Elbasan is infected with coronavirus. Has operated on 10 patients.
Urologist surgeon I. Ibrushi tested positive after the test.

As if that were not enough, during the time he has been infected he has undergone several surgeries, and numerous visits to patients.

There is also no information on where the doctor may have been infected.

Meanwhile, Covid-19 has also affected the administration of the Directorate of the Hospital Center, where the social worker of this directorate is infected.

While a few days ago it was reported that her husband was infected.
It is learned that the social worker is receiving proper treatment in the apartment, while her husband has been sent to the Infectious Diseases Hospital.