Aksidenti në Borizan të Krujës ka zbuluar trafikimin e 6 emigrantëve sirian të cilët kalonin kufirin në mënyrë të paligjshme. Një taksi e cila udhëtonte me 6 emigrantë sirianë në të ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar në një kanal pranë kryqëzimit të Borizanës.

Aksidenti në Borizan të Krujës ka zbuluar trafikimin e 6 emigrantëve sirian të cilët kalonin kufirin në mënyrë të paligjshme. Një taksi e cila udhëtonte me 6 emigrantë sirianë në të ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar në një kanal pranë kryqëzimit të Borizanës.

Si pasojë e aksidentit ka mbetur i plagosur rëndë një nga sirianët, i cili është dërguar në spitalin e traumës në Tiranë.

5 emigrantët e tjerë sirianë dhe drejtuesi i taksisë janë në gjendje të mirë shëndetësore duke mos u dëmtuar nga aksidenti. Ata janë ndaluar nga policia dhe janë shoqëruar në rajonin e policisë së Fushë Krujës.

The accident in Borizan of Kruja has revealed the trafficking of 6 Syrian immigrants who crossed the border illegally. A taxi traveling with 6 Syrian immigrants in it went off the road and ended up in a canal near the intersection of Borizana.

The accident in Borizan of Kruja has revealed the trafficking of 6 Syrian immigrants who crossed the border illegally. A taxi traveling with 6 Syrian immigrants in it went off the road and ended up in a canal near the intersection of Borizana.

As a result of the accident, one of the Syrians was seriously injured and was taken to the trauma hospital in Tirana.

The other 5 Syrian immigrants and the taxi driver are in good health without being injured in the accident. They were detained by the police and escorted to the Fushë Krujë police region.