Arriti të ulet me sukses në Tokë raketa prototip Starship e kompanisë së Elon Musk, SpaceX.

Raketa ia arriti të kryejë një hap tjetër përpara pas 4 rasteve të mëparshme ku u regjistruan shpërthime të fuqishme.

Kësaj here testimi u krye me sukses dhe konsiderohet një fitore për kompaninë e Elon Musk, i cili synon të pushtojë hapësirën në vitet e ardhshme.

Elon Musk’s prototype Starship rocket, SpaceX, successfully landed on Earth.

The rocket managed to take another step forward after the previous 4 cases where powerful explosions were recorded.

This time the test was successfully completed and is considered a victory for Elon Musk’s company, which aims to conquer space in the coming years.

Keywords:

offshore accident lawyer
best motorcycle accident lawyer
18 wheeler accident lawyer san antonio
offshore accident attorney
texas truck accident lawyer
truck accident attorney dallas
good car accident lawyers
houston trucking accident attorney
new york construction accident lawyer
vehicle injury lawyers
california auto accident lawyer
auto accident attorney california
auto accident lawyers in chicago
mesothelioma cancer lawyer
truck accident lawyer dallas
auto injury accident lawyer
dallas truck accident lawyer
personal injury attorneys lafayette la
los angeles truck accident lawyer
boating accident attorney
houston truck accident lawyers
18 wheeler accident attorney
auto accident lawyers california
semi truck accident attorney
car accident attorney denver
brooklyn construction accident lawyer
18 wheeler accident lawyer
houstonbest mesothelioma lawyer
chicago birth injury lawyer
houston wrongful death attorney
houston truck accident attorney
semi truck accident attorneys
accident lawyer phoenix
pensacola auto accident lawyer
trucking accident lawyers
top auto accident attorney
medical malpractice attorney baltimore
truck accident attorney houston
new york construction accident attorney
personal injury attorneys west palm beach