Është zbardhur mesazhi kërcënues që ka marrë shefi i krimeve të komisariatit të Gramshit në telefonin e tij, Sokol Novaku.

Mbrëmjen e sotme u bë e ditur se Novaku ka marrë kërcënime për jetën në numrin e tij të punës , dhe se denoncimi ishte bërë 2 ditë më parë. “Dosja.al” shkruan se persona të paidentifikuar e kanë kërcënuar se do ta djegin të gjallë, e do ta bëjnë ushqim për derra, bashkë me familjen.

“..Do të bajm ushqim për derra, ty me gjithë familjen, do të djegim të gjallë. Kena për të q* robt, i ke ditët e numërume,” shkruhet në mesazhin që ka marrë Sokol Novaku.

Ish-shefi i sektorit të narkotikëve në Drejtorine e Elbasanit, Sokol Navaku është kërcënuar me jetë dhe ka bere nje denoncim 2 dite me pare. Navaku, i cili 10 ditë më parë është transferuar si shef krimesh ne komisariatin e Gramshit, ka marrë mesazhe kërcënuese në numrin e punës.

The threatening message received by the crime chief of the Gramsh police station on his phone, Sokol Novaku, has been uncovered.

Tonight it became known that Novaku has received threats to life in his work number, and that the denunciation was made 2 days ago. “Dosja.al” writes that unidentified persons have threatened to burn him alive, and will make him food for pigs, together with his family.

“..We will feed pigs, you and the whole family, we will burn alive. “Kena to q * robt, you have counted the days,” reads the message received by Sokol Novaku.

The former head of the narcotics sector in the Directorate of Elbasan, Sokol Navaku has been threatened with life and made a denunciation 2 days ago. Navaku, who 10 days ago was transferred as chief of crimes at the Gramsh police station, has received threatening messages on his job number.