Tashmë që parlamenti i vjetër e ka mbyllur misionin e ri, që u finalizua me shkarkimin e presidentit Ilir Meta, deputetët kanë vendosur të relaksohen.

Tre deputetët e “opozitës së re”, Klajdi Qama, Halit Valteri dhe Ylli Shehu janë nisur në një udhëtim me avion drejt Londrës

Ata kanë ndarë foto nga momenti kur futen në avion, si dhe pamje nga qielli, duke vendosur dhe ‘location’, London.

Kujtojmë se ata u futën në Kuvend nga listat e PD-LSI-së nisën këto pushime të përbashkëta para mbylljes së sesionit parlamentar.

Now that the old parliament has closed the new mission, which was finalized with the dismissal of President Ilir Meta, the deputies have decided to relax.

The three deputies of the “new opposition”, Clyde Qama, Halit Valteri and Ylli Shehu have left on a plane trip to London

They shared photos from the moment they boarded the plane, as well as views of the sky, setting up a ‘location’, London.

Recall that they entered the Assembly from the lists of PD-SMI started this joint vacation before the end of the parliamentary session.