Një aksident ka ndodhur pasditen e sotme në fshatin “Ciflik” pranë Urës Vajgurore. Një 26-vjecar i identifikuar si Kristi Vreto po drejtonte motorcikletën kur u7 përplas me mjetin bujqësor traktor.

Traktori po drejtohej nga Arqile Llambi Mata, i cili e humbi kontrollin duke shkaktuar aksidentin, pas të cilit mjeti përfundoi i përmbysur në anë të rrugës. 26-vjecari është dërguar me urgjencë në Spitalin Rajonal të Beratit, ku ndodhet nën kujdesin e mjekëve, jashtë rrezikut për jetën.

Në vendngjarje kanë shkuar forca të policies që po kryejnë hetimet e nevojshme për të zbuluar shkaqet dhe dinamikën e aksidentit. Paraprakisht mendohet se shkak për aksidentin është bërë drejtuesi i traktorit, që për shkak të shpejtësisë,ka humbur kontrollin në një kthesë.

An accident occurred this afternoon in the village “Ciflik” near the Vajgurore Bridge. A 26-year-old identified as Kristi Vreto was riding a motorcycle when u7 collided with a tractor agricultural vehicle.

The tractor was driven by Arqile Llambi Mata, who lost control causing the accident, after which the vehicle ended up overturned on the side of the road. The 26-year-old was sent urgently to the Berat Regional Hospital, where he is under the care of doctors, out of danger for life.

Police forces have gone to the scene and are conducting the necessary investigations to find out the causes and dynamics of the accident. Preliminarily it is thought that the cause of the accident was the driver of the tractor, who due to speed, lost control in a turn.