Një banor i fshatit Gllogji të Tetovës dje e ka humbur gjatë përmbysjes me traktor. Fatkeqësia ndodhi në rrugën lokale Gllogji – Jelloshnik në vendin Cërvenica.

“Dje rreth orës 13:30 në Repartin policor Tearcë është paraqitur se në rrugën lokale Jelloshnik-Gllogji, në vendin “Cërvenica” në hyrje të fshatit Gllogji, L.S. (53) nga Gllogji, duke e vozitur traktororin “IMT 539″, është përmbysur dhe ka vdekur në vendin e ngjarjes”, kumtoi SPB Tetovë.

Është kryer kontroll nga Prokurori publik dhe ekipi i SPB-së Tetovë, pas së cilës trupi i të vdekurit i është dorëzuar familjes.

A resident of the village of Gllogji in Tetovo lost it yesterday while overturning a tractor. The accident happened on the local road Gllogji – Jelloshnik in Cërvenica.

Yesterday at around 13:30 in the Tearce Police Department it was presented that on the local road Jelloshnik-Gllogji, in the place “Cërvenica” at the entrance of the village Gllogji, L.S. (53) from Gllogji, driving the tractor “IMT 539”, overturned and died at the scene “, announced SPB Tetovo.

The control was carried out by the Public Prosecutor and the team of the Tetovo SPB, after which the body of the deceased was handed over to the family.