-Një 52-vjeçar është arrestuar në aksin Librazhd-Elbasan në mesnatë, pasi po transportonte kundrejt 200 eurove për person një familje afgane me 5 anëtarë.

Policia e Elbasanit njofton se i arrestuari i kishte marrë afganët sapo kishin kaluar kufirin e gjelbër me Greqinë natën dhe po i dërgonte drejt kufirit me Kosovën.

Trafiku i refugjatëve nga vendet e lindjes dhe Afrikës Veriore vijon në vendin tonë, që është kthyer në tranzit drejt Europës.

-A 52-year-old man was arrested on the Librazhd-Elbasan axis at midnight, after transporting for 200 euros per person an Afghan family with 5 members.

Elbasan police reports that the detainee had taken the Afghans as soon as they crossed the green border with Greece at night and was sending them to the border with Kosovo.

The traffic of refugees from the countries of the East and North Africa continues in our country, which has become a transit point to Europe.