Një aksident tragjik ju mori jetën 2 të rinjve sot në autostradën Kalimash Morinë ndërsa Faxweb mëson se quhen Shpëtim Manaj dhe Klisman Uka, ndërkohë që një tjetër ka mbetur i plagosur dhe ndodhet në spitalin e Kukësit i cili quhet Samet Elezi.

Fillimisht ka ndërruar jetë Manaj, ndërsa Uka u nis me helikopter drejt Tiranës pasi gjendja e tij shëndetësore ishte e rëndë, ndërsa ndërroi jetë në duart e mjekëve të Spitalit Ushtarak.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur mesditën e sotme në autostradën Kalimash-Morinë, në vendin e quajtur “Shkodra Beton”, një mjet tip “Golf”, ka dal nga rruga.

Pak minuta pas ngjarjes, policia bëri me dije se njëri prej qytetarëve që udhëtonte në mjet kishte humbur jetën ndërsa dy të tjerë ndodhen në Spitalin Rajonal të Kukësit. I mbijetuari i vetëm nga ngjarja, Samet Elezi ndodhet ende në spitalin e Kukësit ku po merr trajtim mjekësor, ndërkohë që nuk dihet gjendja e tij shëndetësore.

A tragic accident took the lives of 2 young people today on the highway Kalimash Morinë while Faxweb learns that they are called Shpëtim Manaj and Klisman Uka, while another was injured and is in the hospital of Kukës which is called Samet Elezi.

Initially, Manaj died, while Uka left by helicopter for Tirana as his health condition was serious, while he died in the hands of the doctors of the Military Hospital.

The serious incident happened at noon today on the Kalimash-Morina highway, in a place called “Shkodra Beton”, a “Golf” type vehicle went off the road.

A few minutes after the event, the police informed that one of the citizens traveling in the vehicle had lost his life while two others are in the Kukës Regional Hospital. The only survivor of the event, Samet Elezi is still in the hospital of Kukës where he is receiving medical treatment, while his health condition is unknown.