Enisa Doda ëahtë 17-vjeçarja nga Burreli që gjeti vdekjen tragjike pasditen e djeshme në plazhin e Velipojës.

Në trupin e saj u konstatuan shenja dhune për shkak se e mitura ishte përplasur nga një skaf teksa notonte në breg.

Në pranga ka rënë Indrit Bajraktari, me origjinë nga Postriba. Ata kishin qenë sëbashku në skaf, por dyshohet se vajza kishte rënë dhe ai i kishte kaluar sipër.

Policia e raportoi vajzën si të mbytur në njoftimin e “thatë” që kishte shpërndarë për mediat.

Njoftimi

Velipojë/Shkodër: Më datë 19.08.2020, rreth 16:30, në vendin e quajtur Vilun, Velipojë, Shkodër, në një distancë larg nga bregu, rreth 700-800 m është gjetur një shtetase e mbytur në det, e seksit femer, ende e pa identifikuar.

Enisa Doda is a 17-year-old girl from Burrel who died tragically yesterday afternoon on the beach of Velipoja.

Signs of violence were found on her body because the minor had been hit by a speedboat while swimming on the shore.

Indrit Bajraktari, originally from Postriba, has been handcuffed. They had been together on the boat, but it is suspected that the girl had fallen and he had passed them over.

Police reported the girl as drowned in the “dry” announcement she had distributed to the media.

notice

Velipoja / Shkodër: On 19.08.2020, around 16:30, in a place called Vilun, Velipojë, Shkodër, at a distance from the coast, about 700-800 m, a female citizen drowned at sea was found, not yet identified.