Një shqiptar në Itali ka ndërruar jetë disa ditë pasi u aksidentua nga një makinë. Ngjarja ndodhi në Castiglione di Cervia të mërkurën e kaluar. Viktima është 46-vjeçari Qani Terziu.

Ai u përplas nga një makinë “Range Rover” teksa po udhëtonte me një biçikletë. Aksidenti ndodhi pasdite rreth orës 17:30. Sipas policisë, Terziu u përplas nga një makinë e drejtuar nga një rumun 39-vjeçar.

Fillimisht, shqiptari ishte ngritur pas përplasjes dhe dukej i ndërgjegjshëm për aksidentin. Megjithatë autoritetet morën masa dhe e dërguan në spital. Gjendja shëndetësore e 46-vjeçarit u rëndua ditë pas dite, derisa të hënën humbi jetën.

Policia po hap tashmë hetime për vrasje në rrugë për këtë ngjarje tragjike

 

An Albanian in Italy died a few days after being injured by a car. The event took place in Castiglione di Cervia last Wednesday. The victim is 46-year-old Qani Terziu.

He was hit by a Range Rover while traveling on a bicycle. The accident happened in the afternoon around 17:30. According to police, Terziu was hit by a car driven by a 39-year-old Romanian.

Initially, the Albanian had risen after the collision and seemed aware of the accident. However, the authorities took action and sent him to the hospital. The 46-year-old’s health condition worsened day by day, until he lost his life on Monday.

Police are already opening investigations into street killings for this tragic event