Një trajler ka dalë nga rruga në zonën e Prrenjasit, ku për pasojë është plagosur drejtuesi. Ai është dërguar në spital dhe po merr ndihmen e nevojshme mjekesore.

Ne vendin e ngjarjes ka shkuar policia e cila ka kryer veprimet proceduriale.

mendohet se shkak i aksidentit ka qene terreni i rreshqitshem per shkak te reshjeve.

karantina ka kufizuar ndjeshem aksidentet ne kete aks rrugor i njohur si teper problematik.

A coach went off the road in the area of Prrenjas, where the driver was injured. He has been taken to hospital and is receiving the necessary medical assistance.

The police went to the scene and carried out the procedural actions.

it is thought that the accident was caused by slippery terrain due to rainfall.

the quarantine has severely restricted accidents on this road known as problematic.