Në disa pamje të bëra publike nga mediat e huaja shihet një shofer ka arritur të shpëtojë mrekullisht pasi u godit nga një tren i shpejtësisë së lartë.

Ngjarja ka ndodhur në Afyon të Turqisë. Kamioni që po transportonte bukë shihet duke kaluar kalimin nën nivel (e thënë ndryshe shinat e trenit) edhe pse trau ishte ende i ulur, në ato moment shfaqet treni që e godet fuqishëm dhe e zhvendos makinën rreth 500 metra më tutje.

Shoferi i identifikuar si Ugur Cankaya, arriti të shpëtojë mrekullisht nga përplasja. Ai u dërgua në spital me lëndime por fatmirësisht nuk ndodhet në rrezik për jetën shkruan The Sun.

Aksidenti detyroi linjën hekurudhore Konya-Afyonkarahisar të mbyllë shërbimet për qytetarët për rreth dy orë.

Some media reports show a driver managed to escape miraculously after being hit by a high-speed train.

The event happened in Afyon, Turkey. The truck carrying the bread is seen crossing the level below (in other words the train tracks) even though the train was still sitting, at that moment a train appears to hit it strongly and move the car about 500 meters further.

The driver identified as Ugur Cankaya managed to escape miraculously from the collision. He was taken to hospital with injuries but thankfully not in danger for life.

The accident forced the Konya-Afyonkarahisar Railway to shut down services to citizens for about two hours.