Detaje tronditëse janë zbardhur së fundmi nga ngjarja e rëndë në Xhafzotaj, ku një 65-vjeçar mbeti i vdekur dhe një tjetër i plagosur, vëllezër me njëri-tjetrin.

Mësohet se ata janë sulmuar me thikë nga hajduti i misrit.
Janë zbardhur identitetet e dy vëllezërve në Xhafzotaj të Durrësit, të cilët janë sulmuar me thikë nga një person. Mësohet se vëllai që ka ndërruar jetë është Fiqiri Musa Çalliku ndërsa Fadil Muas Çalliku ngeli i plagosur.

Dy vëllezërit kishin shkuar te toka që kishin mbjellë misër për ta ruajtur pasi ditë më parë ata i kishin vjedhur. Aty janë përballur me hajdutin dhe ai i ka goditur me thikën që priste misrin.

Pas kësaj në vendngjarje ka mbërritur djali i njëri prej vëllezërve dhe i ka gjetur të gjakosur në mes të arës.

Menjëherë janë dërguar në spital, por i moshuari nuk ia ka dalë t’i mbijetojë plagëve të marra.

Shocking details have recently been uncovered from the serious incident in Xhafzotaj, where a 65-year-old man was left dead and another injured, brothers with each other.

It is learned that they were attacked with a knife by the corn thief.

The two brothers had gone to the land they had planted corn to preserve it after days before they had stolen it. There they confronted the thief and he struck them with the knife that cut the corn.

After that, the son of one of the brothers arrived at the scene and found them bleeding in the middle of the field.

They were immediately taken to hospital, but the elderly man failed to survive the injuries received.