Gjenden dy vajzat adoleshente të cilat ishin larguar nga banesa prej 1 janarit 2021.

Policia e Tiranës informon se dy vajzat janë gjetur shëndosh e mirë dhe ndodhen në Komisariatin e Policisë Përmet

“Si rezultat e kontrolleve të vazhdueshme nga DVP Tiranë, në bashkëpunim me Komisariatin e Policisë Sarandë dhe Komisariatin e Policisë Përmet, paraditen e sotme u bë e mundur gjetja e dy vajzave të mitura që janë larguar nga banesa më datë 01.01.2021.

Vajzat janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe ndodhen në Komisariatin e Policisë Përmet, ku do të merren nga shërbimet e DVP Tiranë dhe do të dërgohen nëpër banesat përkatëse.”

There are two teenage girls who had left the apartment on January 1, 2021.

Tirana Police informs that the two girls were found safe and sound and are in the Përmet Police Station

“As a result of continuous checks by DVP Tirana, in cooperation with the Saranda Police Commissariat and the Përmet Police Commissariat, this morning it became possible to find two minor girls who left the apartment on 01.01.2021.

The girls are in good health and are in the Përmet Police Station, where they will be taken by the services of DVP Tirana and will be sent to the respective apartments. “