Zhduken prej 1 Janarit dy vajzat e mitura, prindërit denoncojnë në polici

Më datë 01.01.2021, shtetasja A. A dhe shtetasi L. H, kallzojnë se janë larguar nga banesa dhe nuk janë kthyer vajzat e tyre të mitura 16-vjeçare, shoqe me njëra-tjetrën.

U bë shpallja në kërkim dhe punohet për gjetjen e tyre. Materialet do ti kalojnë Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Tiranë, për veprime të mëtejshme.

On 01.01.2021, the citizen A. A and the citizen L. H, report that they left the apartment and did not return their 16-year-old minor daughters, friends with each other.

The search was announced and work is underway to find them. The materials will be forwarded to the Prosecution at the Court of First Instance Tirana, for further action.