Pas përjashtimit nga emisioni, Ana u rikthye mbrëmjen e sotme në Përputhen Prime. Por një situatë e pazakontë që i habiti të gjithë, ishte momenti kur Atdheu u ngrit dhe puthi në buzë Anën. Ajo tha se pasi u përjashtua nga programi, Atdheu i kishte ngelur i vetmi peng. Gjithashtu ata qëndruan të përqafuar për disa çaste.

Ana tha:

Kam një peng, Atdheun, më vjen shumë keq që nuk e pamë takimin e dytë të zhvilluar bashkë. Por nëse është Atdheu që njoh unë, nëpër takime flas, nuk do preferonte asnjëherë një femër si Sindi. Nëse është djali që unë kam njohur nëpër takime, Atdheu nuk do preferonte një femër si Sindi. Do më puthësh pak?

After being excluded from the show, Ana returned tonight to Match Prime. But an unusual situation that surprised everyone, was the moment when Homeland got up and kissed Anna on the lips. She said that after being expelled from the program, the Homeland had left her the only hostage. They also stood embracing for a few moments.

Ana says:

I have a hostage, Homeland, I am very sorry that we did not see the second meeting held together. But if it is Homeland that I know, I speak in meetings, he would never prefer a woman like Cindy. If he is the guy I have known through dating, Homeland would not prefer a woman like Cindy. Will you kiss me a little?