Një aksident i rëndë mësohet të ketë ndodhur në Shkodër. Një fugon është përmbysur në aksin rrugor Shkodër- Bogë e Malësisë së Madhe.

Në fugonin e aksidentuar, kanë qenë 7 punonjës të firmës nënkontraktuese që kryejnë punimet në aksin Qaf Thore-Theth.

Ata kanë qenë duke u kthyer nga puna, por në afërsi të fshatit Bogë, fugoni që po udhëtonin ka dalë nga rruga duke rënë poshtë rrugës, në një përrua.

Ndërkohë drejt vendit të ngjarjes janë dërguar dy autoambulanca nga Shkodra dhe Malësia e Madhe.

Shkak për këtë aksident dyshohet të jetë shpejtësia e lartë me të cilën lëvizte automjeti, por edhe një defekt i mundshëm teknik.

Fatmirësisht deri tani nuk raportohet për viktima.

A serious accident is learned to have occurred in Shkodra. A van overturned on the Shkodër-Bogë e Malësia e Madhe road axis.

In the crashed van, there were 7 employees of the subcontracting firm performing the works on the Qaf Thore-Theth axis.

They were returning from work, but near the village of Bogë, the van they were traveling in went off the road, falling down the road, into a stream.

Meanwhile, two ambulances were sent to the scene from Shkodra and Malësia e Madhe.

The cause for this accident is suspected to be the high speed at which the vehicle was moving, but also a possible technical defect.

Fortunately, no victims have been reported so far