Një mjet ka marrë flakë në ecje në autostradën Tiranë-Elbasan, në brendësi të tunelit. Në ngjarjen e ndodhur rreth orës 18:20 të ditës së sotme dyshohet se mjeti në pronësi të F.N. ka marrë flakë si pasojë e një defekti teknik.

Fatmirësisht nuk ka të lënduar në njerëz, por vetëm dëme materiale të mjetit. Si pasojë e ngjarjes, njëra korsi e tunelit është e bllokuar, që mund të sjellë edhe krijimin e trafikut.

Shërbimet e zjarrfikëses që shkuan në vendngjarje, bënë të mundur fikjen e zjarrit. Sipas policisë, grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe vijon punën për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.

A vehicle caught fire while walking on the Tirana-Elbasan highway, inside the tunnel. In the event that took place around 18:20 today, it is suspected that the vehicle owned by F.N. has caught fire as a result of a technical defect.

Thankfully there are no injuries to people, but only material damage to the vehicle. As a result of the event, one tunnel lane is blocked, which could lead to traffic jams.

Firefighters who went to the scene made it possible to extinguish the fire. According to the police, the investigative group is at the scene and is continuing the work to fully clarify the circumstances of the event.