Pas 5 ditësh në gjendje të rëndë ka ndërruar jetë 67-vjeçari nga Saranda, Latif Latifi. Banori i fshatit Gjashtë u plagos rëndë si pasojë e një aksidenti. Ngjarja ka ndodhur në 1 nëntor në aksin rrugor Shkallë– Livadhja, kur automjeti që ai ishte duke drejtuar është përplasur me disa bagëti.

Spitali i Sarandës njofton:

Latifi u plagos rëndë në datën 1 nëntor në aksin rrugor Shkallë– Livadhja, në vendin e quajtur “Ura e Bogazit”, kur automjeti që ai ishte duke drejtuar është përplasur me disa bagëti. Si pasojë e aksidentit, 67-vjeçari u plagos rëndë, dhe pas 5 ditësh ai e ka humbur betejën për jetën.

After 5 days in a serious condition, the 67-year-old from Saranda, Latif Latifi, passed away. The resident of the village of Six was seriously injured as a result of an accident. The incident happened on November 1 on the road axis Shkalë – Livadhja, when the vehicle he was driving collided with some cattle.

Saranda Hospital announces:

Latifi was seriously injured on November 1 on the Shkalë-Livadhja road axis, in a place called “Bogazit Bridge”, when the vehicle he was driving collided with several cattle. As a result of the accident, the 67-year-old was seriously injured, and after 5 days he lost the battle for life.