Makina bie nga ura në 80 m lartësi. Banorët shpëtojnë shoferin

Aksident në Skrapar. Një automjet ka rënë nga Ura e Blezenckës nga një lartësi rreth 80 m.

Shoferi është bllokuar brenda saj dhe kanë qenë banorë të rastësishëm që janë futur në lumë dhe kanë ndihmuar atë.

Ende nuk dihen shkaqet e aksidentit. Por besohet se ai ka devijuar nga rruga dhe ka rënë nga një lartësi e madhe.

Drejtuesi është dërguar në spital dhe ndodhet nën kujdesin e mjekëve.
Policia ka kryer veprimet proceduriale për të përcaktuar shkaqet e këtij aksidenti.

 

The car falls from the bridge to 80 m height. Residents rescue the driver

Accident in Skrapar. A vehicle fell from the Blezencka Bridge from a height of about 80 m.

The driver is trapped inside it and it was random residents who got into the river and helped him.

The causes of the accident are still unknown. But it is believed that he deviated from the road and fell from a great height.

The driver was taken to hospital and is under the care of doctors.
Police have carried out procedural actions to determine the causes of this accident.