Një aksident ka ndodhur para pak çastesh në fshatin “Andon Poçi” ne Gjirokastër.

Mësohet se një mjeti tip “Ford Fiesta” ka rënë nga ura që gjendet në hyrje të këtij fshati duke shkaktuar lëndimin serioz të dy personave që gjendeshin brenda. Një prej të lënduarve është Burim Ruko.

Në vendngjarje ndodhen forcat e policisë dhe autoambulanca për të ndërhyrë. Grupi hetimor konstaton paraprakisht se mjeti ka rënë nga ura për shkak se drejtuesi i mjetit ka humbur kontrollin.

An accident occurred a few moments ago in the village “Andon Poçi” in Gjirokastra.

It is learned that a vehicle type “Ford Fiesta” fell from the bridge located at the entrance of this village, causing serious injury to two people inside. One of the injured is Burim Ruko.

Police forces and ambulances are at the scene to intervene. The investigative group ascertains in advance that the vehicle fell off the bridge because the driver of the vehicle lost control.