Një automjet tip Audi, në pronësi të shtetasit M.K., është djègur në orët e para të mëngjesit. Dyshohet se zjárrvënie e qëllimshme ndaj mjetit që iu vu fláka teksa ishte parkuar në qendër të qytetit, ekzaktësisht në lagjen “Aqif Pasha”.

Ngjarja ndodhi rreth 100 metra larg nga drejtoria e Pòlicisë në Elbasan.

Pak minuta më parë u raportua se të shtèna me ármë zjárri janë dëgjuar në orë e para të mëngjesit të sotëm në qytetin e Elbasanit. Shënjestra dyshohet të ketë qenë shtetasi i identifikuar si Petrit Çarçiu, i ka shpëtuar plùmbave. Ngjarja ndodhi rreth orës 00:30, në fshatin Byshek, Elbasan.

Shènjestra telefonoi menjëherë Sallën Operative të DVP Elbasan duke thënë se në rrethana ende të paqarta është qèlluar me ármë zjárri në drejtim të mjetit të tij, me të cilin po udhëtonte së bashku me djalin.

Nga të shtènat nuk ka asnjë të plágosur por vetëm dème materiale të mjetit me të cilët udhëtonin shtetasit e lartëpërmendur. Shërbimet e Pòlicisë vijojnë punën për sqarimin dhe zbardhjen e rrethanave të ngjarjes, me qëllim identifikimin dhe kapjen e autorit.

An Audi vehicle, owned by M.K., crashed in the early hours of the morning. It is suspected that the vehicle was intentionally hit while parked in the center of the city, exactly in the neighborhood “Aqif Pasha”.

The event took place about 100 meters away from the police directorate in Elbasan.

A few minutes ago, it was reported that shots were fired in the early hours of this morning in the city of Elbasan. The target is suspected to have been a citizen identified as Petrit Çarçiu, who escaped the bullets. The event took place around 00:30, in the village of Byshek, Elbasan.

The target immediately called the DVP Elbasan Operating Room, saying that in still unclear circumstances, he was shot in the direction of his vehicle, with which he was traveling with his son.

From the shootings, there are no injuries but only material damage to the vehicle with which the aforementioned citizens were traveling. The Police Services continue the work for clarification and clarification of the circumstances of the event, in order to identify and apprehend the perpetrator.