Një automjet tip “Benz” ka marrë flakë në ecje e sipër në aksin rrugor Qafë Thanë – Prrenjas. Për pasojë është djegur plotësisht mjeti po nuk ka dëme në njerëz.

Policia njofton se dyshohet që zjarri të jetë shkaktuar aksidentalisht, ndërkohë që vijon puna për të mësuar rrethanat e ngjarjes.

Prrenjas/ Informacion paraprak: Në aksin rrugor Qafë Thanë- Prrenjas, në lëvizje e sipër ka marrë flakë mjeti tip “Benz” në pronësi të shtetasit H.K., banues në Pogradec, dhe si pasojë është djegur plotësishtë mjeti.

Nuk ka dëme në njerëz dhe nga hetimi paraprak dyshohet se zjarri është aksidental. Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për dokumentimin e plotë të ngjarjes.

A vehicle type “Benz” caught fire while walking on the road axis Qafë Thanë – Prrenjas. As a result, the vehicle was completely burned but there was no damage to people.

Police report that it is suspected that the fire was caused accidentally, while work continues to find out the circumstances of the event.

Prrenjas / Preliminary information: In the road axis Qafë Thanë-Prrenjas, in motion, a vehicle type “Benz” owned by the citizen H.K., resident in Pogradec, caught fire and as a result the vehicle was completely burned.

There is no damage to people and from the preliminary investigation it is suspected that the fire is accidental. The investigative team is at the scene and is working to fully document the event.