Mediat greke kanë publikuar pamjet e momentit të ekzekutimit të shqiptarit Aris Papas në datë 30 Maj në qendër të Athinës në një kafene.

32-vjeçari i akuzuar dhe përfshirë në vrasje dhe drogë ishte zhytur në telefon kur u ekzekutua nga një killer gjakftohtë, i cili iu afrua me qetësi duke e qëlluar në trup dhe kokë me pistoletë.

Në pamje duket momenti kur shqiptari ende i vetëdijshëm bie në tokë dhe zvarritet me vështirësi u futur brenda lokalit, por disa sekonda më pas ndërroi jetë pasi goditjet ishin fatale.

Klientët dhe punonjësit e lokalit të alarmuar largohen me shpejtësi. Shqiptari u kishte shpëtuar më parë tre atentateve, por ditën që nuk kishte anti-plumb veshur u ekzekutua.

Ende nuk ka asnjë të arrestuar për vrasjen. Por video mund të ndihmojë autoritetet për të zbuluar autorin, edhe pse do të jetë shumë e vështirë, pasi ishte me kokore. Ai kishte veshur pantallona me ngjyrë të hapur dhe një bluzë të errët me shkronja të kuqe.

Greek media have published the images of the execution of the Albanian Aris Papas on May 30 in the center of Athens in a cafe.

The 32-year-old accused and involved in murder and drugs was immersed in the phone when he was executed by a cold-blooded killer, who calmly approached him by shooting him in the body and head with a pistol.

The picture shows the moment when the Albanian, still conscious, falls to the ground and crawls with difficulty and entered the bar, but a few seconds later he died as the blows were fatal.

Customers and employees of the alarmed premises leave quickly. The Albanian had previously escaped three assassinations, but the day he was not wearing anti-bullet he was executed.

There are still no arrests for the murder. But the video can help the authorities to discover the perpetrator, although it will be very difficult, as it was with grains. He was wearing light colored pants and a dark blouse with red letters.