Ngjarja e rëndë e ndodhur dy ditë më parë në Elbasan, ku gjatë një përplasje me armë midis Strukturës së Mbrojtjes së Votës pranë Partisë Demokratike dhe bandave që merren me shitblerjen e votave në këtë qytet, shkaktoi 1 të vrarë dhe 4 të plagosur, vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes së opinionit publik.

Së fundmi Abc News ka publikuar një video nga një kënd tjetër, që tregon momenti kur fillon përplasja me armë ku mbeti i vrarë aktivisti i PS, Pjerin Xhuvani.

Në video dëgjohen të bërtitura nga dy vajza.

“Oi u vranë”, dëgjohet ato teksa thonë në një automjet.

The serious incident that took place two days ago in Elbasan, where during an armed clash between the Vote Defense Structure near the Democratic Party and the gangs that deal with the sale of votes in this city, caused 1 killed and 4 injured, continues to be in the spotlight of public opinion.

Abc News has recently published a video from another angle, which shows the moment when the gunfight begins where the SP activist, Pjerin Xhuvani, was killed.

In the video, screams are heard from two girls.

“They were killed,” they are heard saying in a vehicle.

offshore accident lawyer
best motorcycle accident lawyer
18 wheeler accident lawyer san antonio
offshore accident attorney
texas truck accident lawyer
truck accident attorney dallas
good car accident lawyers
houston trucking accident attorney
new york construction accident lawyer
vehicle injury lawyers
california auto accident lawyer
auto accident attorney california
auto accident lawyers in chicago
mesothelioma cancer lawyer
truck accident lawyer dallas
auto injury accident lawyer
dallas truck accident lawyer
personal injury attorneys lafayette la
los angeles truck accident lawyer
boating accident attorney
houston truck accident lawyers
18 wheeler accident attorney
auto accident lawyers california
semi truck accident attorney
car accident attorney denver
brooklyn construction accident lawyer
18 wheeler accident lawyer
houstonbest mesothelioma lawyer
chicago birth injury lawyer
houston wrongful death attorney
houston truck accident attorney
semi truck accident attorneys
accident lawyer phoenix
pensacola auto accident lawyer
trucking accident lawyers
top auto accident attorney
medical malpractice attorney baltimore
truck accident attorney houston
new york construction accident attorney
personal injury attorneys west palm beach