Marrin fund pritjet e gjata në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës.

Qytetarët e mbetur në këtë pikë gjatë natës të së dielës kanë kaluar në territorin grek ndërsa burime bëjnë me dije se në këtë pikë ende nuk është plotësuar kuota e 300 qytetarëve.

Ndërkohë, situata paraqitet e qetë mëngjesin e kësaj të hënë, ndërsa hyrjet drejt shtetit grek vijojnë normalisht dhe pa radhë.

The long waits at the Kapshtica border crossing end.

The remaining citizens at this point on Sunday night have crossed into Greek territory, while sources suggest that at this point the quota of 300 citizens has not been met yet.

Meanwhile, the situation appears calm this Monday morning, while the entrances to the Greek state continue normally and without queues.