Enisa Doda të cilën e shihni në foton e mësipërme është 17-vjeçarja që doli e pajetë nga plazhi i Velipojës teksa për këtë ngjarje është arrestuar Indrit Bajraktari, i cili kishte dalë së bashku me adoleshenten në det me motor uji që e kishin marrë me qira.

Ndërkohë në krahun tjetër është 25-Indrit Bajraktari, një emigrant i cili kishte ardhur nga Anglia për pushime që sipas policisë, braktisi motorin e ujit në det bashkë me vajzën, dhe po notonte fshehtazi për të ikur.

Ceremonia e përcjelljes për në banesën e fundit të 17-vjeçares do të bëhet pasditen e sotme në orën 17:00. Adoleshentja u gjet e vdèkùr nga peshkatarët, ndërsa raportohet se kishte shenja dhùne në trup.

Për ngjarjen ka reaguar edhe i ati i adoleshentes i cili ka shprehur pikëllimin e thellë për humbjen e të bijës por nuk ka zgjedhur të komentojë se çfarë piste di për ngjarjen familja e tij. Ai shprehet se Zopti ia mori të bijë fizikisht por jo shpirtërisht.

Në foton e mëposhtme është familja Doda ku shihet që Enisa feston me dy prindërit e saj dhe dy vëllezërit e mitur.

Bajraktari pretendon se vajza ka rrëshqitur nga motori i ujit dhe është mbytur në det ndërsa bie në kontraditë me veten kur thotë më pas nuk mban mend se çfarë ka ndodhur. Përveç kësaj ai ka dëshmuar në fillim se vajzën e ka marrë xhaxhai kur kanë dalë në breg diçka që është hedhur poshtë nga hetimet e deritanishme

Pòlícia bën me dije se e reja, e identifikuar si Enisa Doda ishte në Velipojë për pushime me familjen. Gazetarja e Fax News, Emi Kalaja raporton se dyshôhèt që të rinjtë janë njohur në Facebook ndërsa Bajraktari ishte emigrant në Angli.

Enisa Doda who you see in the photo above is the 17-year-old who came out of the beach of Velipoja dead while Indrit Bajraktari was arrested for this event, who had gone out with the teenager to the sea with a water motorbike that they had rented .

Meanwhile on the other side is 25-Indrit Bajraktari, an immigrant who had come from England on holiday who, according to police, abandoned his water motor at sea with his daughter, and was secretly swimming to escape.

The escort ceremony to the 17-year-old’s last apartment will take place this afternoon at 17:00. The teenager was found dead by fishermen, while it was reported that she had marks on her body.

The teenager’s father also reacted to the event, expressing his deep sorrow for the loss of his daughter, but did not choose to comment on what his family knows about the event. He states that Zopti took his daughter physically but not spiritually.

In the picture below is the Doda family where it is seen that Enisa is celebrating with her two parents and two minor brothers.

Bajraktari claims that the girl slipped from the water engine and drowned in the sea while falling into contradictions with herself when she says then she does not remember what happened. In addition, he initially testified that the girl was taken by her uncle when they came ashore, something that has been rejected by the investigations so far.

Pòlícia informs that the young woman, identified as Enisa Doda was in Velipoja for a vacation with her family. Fax News journalist Emi Kalaja reports that it is suspected that the young people met on Facebook while Bajraktari was an immigrant in England.