Është ndarë nga jeta në moshën 72-vjeçare, në këto orë të para të së hënës, doktori i njohur i Skraparit, Esat Pashaj.

Doktor Esati, u nda nga jeta pas prekjes nga koronavirusi.

Ai kishte edhe sëmundje të tjera shoqëruese dhe ndodhej në një stad të avancuar, ndërsa ishte i shtruar në spitalin Infektiv në Tiranë prej 9 ditësh, ku ndodhej në terapi intesive për shkak të koronavirusit.

Dr. Esat Pashaj, ka lindur në 16.05.1948. Ai ka qenë Anëtar i Këshillit Bashkiak Skrapar dhe njëherësh mbante detyrën e Nëndrejtorit të Spitalit Bashkiak Skrapar.

The well-known doctor of Skrapar, Esat Pashaj, passed away at the age of 72, in these first hours of Monday.

Dr. Esati, passed away after being infected with the coronavirus.

He also had other concomitant diseases and was in an advanced stage, while he was hospitalized in the Infectious Diseases Hospital in Tirana for 9 days, where he was in intensive therapy due to coronavirus.

Dr. Esat Pashaj, was born on 16.05.1948. He was a Member of the Skrapar Municipal Council and at the same time held the position of Deputy Director of the Skrapar Municipal Hospital.