Humb jetën nga COVID-19 infermierja e njohur e spitalit të Elbasanit, Majlinda Ilirjani.

Majlinda u nda nga kjo jetë në moshën 50 vjeçare. Ajo kishte 30-vjet që shërbente në spitalin e Elbasanit.

Lajmi ka hidhëruar pa masë familjen dhe të afërmit e saj.

Por humbjen e kanë përjetuar edhe kolegët dhe shoqet e saj.

Gjatë gjithë jetës së saj Majlinda Ilirjani iu dedikua me përkushtim e profesionalizëm detyrës. Ajo gëzonte respekt të gjërë, jo vetëm në spital, por tek të gjithë ata që patën rastin ta njohin dhe që u shërbeu.

Në një postim në Facebook ka reaguar edhe Urdhëri i Infermierëve të Shqipërisë i cili në një mesazh dedikuar Majlindës përcjell i ngushëllime të sinqerta familjes.

Ja mesazhi i Urdhërit të Infermierit të Shqipërisë:

Me hidhërim të thellë njoftojmë se Covid-19 i mori jetën në moshën 50 vjecare koleges sonë të nderuar Majlinda Ilirjani.
Majlinda ushtronte profesionin e mamisë, pranë Spitalit Rajonal të Qarkut të Elbasanit, me një eksperiencë 30 vjeçare.
Ndarja nga jeta e koleges sonë është një humbje e madhe jo vetëm për familjarët e saj, por edhe për kolegët dhe nënave të reja që ajo iu shërbeu me devotshmëri dhe profesionalizëm.

Në emër të Urdhrit të Infermierit të Shqipërisë iu shprehim ngushëllimet e sinqerta.

The well-known nurse of the Elbasan hospital, Majlinda Ilirjani, lost her life from COVID-19.

Majlinda passed away at the age of 50. She had been serving in the Elbasan hospital for 30 years.

The news has greatly saddened her family and relatives.

But her colleagues and friends have also experienced the loss.

Throughout her life, Majlinda Ilirjani dedicated herself to the task with dedication and professionalism. She enjoyed wide respect, not only in the hospital, but to all who had the opportunity to know her and who were served.

The Order of Nurses of Albania also reacted in a Facebook post, which in a message dedicated to Majlinda conveys sincere condolences to the family.

Here is the message of the Order of the Albanian Nurse:

We are deeply saddened to announce that Covid-19 took the life of our esteemed colleague Majlinda Ilirjani at the age of 50.
Majlinda practiced as a midwife at the Regional Hospital of the District of Elbasan, with 30 years of experience.
Separation from the life of our colleague is a great loss not only for her family, but also for the colleagues and young mothers she served with devotion and professionalism.

On behalf of the Order of Nurses of Albania, we express our sincere condolences.