E gjithë bota është shokuar nga kjo foto!

Disa fotografi tronditëse janë shkrepur sot nga bregu i Libisë në Zuwara.

Trupa të pajetë fëmijësh janë nxjerrë në breg pas fundosjes së një varke me emigrantë.

Sipas një prej organizatave bamirëse që postoi fotot në Twitter, fëmijët kishin udhëtuar me prindërit e tyre në një nga shumë gomone që u nisën nga Libia ditët e fundit.

Mesa duket, kriza e emigracionit në kufijtë evropianë shkaktoi edhe një herë një krizë humanitare.

Me publikimin e pamjeve tragjike në mediat sociale, me mijëra komentues shkruajnë se ngjarja u kujton Aylan-in e vogël.

Pasi fotot u bënë virale, OKB në një deklaratë bëri të ditur se nuk dihet ende se kur janë larguar viktimat nga Libia dhe se çfarë u ndodhi varkave me të cilat po lundronin.

Rreth 630 emigrantë kanë ndërruar jetë në përpjekje për të arritur në Evropë përmes Mesdheut vetëm këtë vit sipas agjencisë së OKB për emigracionin.

Some shocking photos were shot today off the Libyan coast in Zuwara.

The lifeless bodies of children have been brought ashore after the sinking of a boat with migrants.

According to one of the charities that posted the photos on Twitter, the children had traveled with their parents on one of the many dinghies that departed from Libya in recent days.

Apparently, the immigration crisis on European borders once again triggered a humanitarian crisis.

With the publication of the tragic images on social media, thousands of commentators write that the event reminds them of little Aylan.

After the photos went viral, the UN said in a statement that it was not yet known when the victims left Libya and what happened to the boats they were sailing on.

Some 630 migrants have died trying to reach Europe via the Mediterranean this year alone, according to the UN migration agency.