Një 14-vjeçare në Drenas, javë më parë dyshohet se u dhunua nga një burrë, ndërsa në dijeni ishte edhe nëna e saj, e dashura e burrit. Për këtë arsye, kanë përfunduar të dy në pranga.

Burime brenda Prokurorisë së Kosovës kanë bërë të ditur se gruaja ishte nëna e 14-vjeçares, e cila kishte një lidhje jashtëmartesore me burrin që i dhunoi vajzën, me dijeninë e saj.

Nëna në momentin kur ka dalë me të dashurin e saj, e ka marrë edhe vajzën me vete, në mënyrë që të dalë më lehtë nga shtëpia, ndërsa i dashuri i saj e ka shfrytëzuar situatën dhe me pajtimin e nënës ka kryer marrëdhënie s*ksuale edhe me 14-vjeçaren.

Mediat kosovare mësojnë se babai i të miturës, i cili njëkohësisht është edhe burri i gruas së dyshuar ka të meta mendore.

Po ashtu, gruaja e dyshuar ka edhe fëmijë të tjerë me burrin me të cilin është e martuar. Teksa gruaja dhe i dashuri i saj janë në paraburgim, vajza gjendet në strehimore.

Burimet brenda Prokurorisë së Shtetit bëjnë të ditur se po shqyrtohet mundësia që shteti t’i marrë nën përkujdesje edhe fëmijët e tjerë.

 

A 14-year-old girl in Drenas, weeks ago is suspected of being raped by a man, while her mother, the husband’s girlfriend, was also aware. For this reason, they both ended up in handcuffs.

Sources within the Kosovo Prosecution have announced that the woman was the mother of a 14-year-old, who had an extramarital affair with the man who raped her daughter, with her knowledge.

The mother, at the moment when she went out with her boyfriend, took the girl with her, in order to get out of the house more easily, while her boyfriend took advantage of the situation and with the consent of the mother had sexual intercourse. even with the 14-year-old.

Kosovar media learn that the father of the minor, who is also the husband of the suspected woman, has mental disabilities.

The suspect also has other children with the man she is married to. While the woman and her boyfriend are in custody, the girl is in the shelter.

Sources within the State Prosecutor’s Office say that the possibility is being considered for the state to take care of other children as well.