Një grua nga Utah, SHBA ka lindur papritur fëmijën e saj në avionin që po fluturonte bashkë me qindra pasagjerë të tjerë. Lavinia Mounga po udhëtonte për në Hawaii me familjen e saj kur i filluan dhimbjet.

Historia e saj u bë virale pasi një pasagjere, Julia Hansen, njoftoi lajmin në TikTok, duke thënë se: ‘Një foshnjë sapo lindi në këtë avion’. Pamjet më pas tregojnë pasagjerët në bordin e fluturimit Delta duke duartrokitur dhe duke uruar gruan për lindjen e saj të pabesueshme në ajër. Më vonë, një anëtar i ekuipazhit dëgjohet teksa u kërkon udhëtarëve të qëndrojnë ulur.

Pasagjerja e cila i njoftoi të gjithë tregoi gjithashtu:

Për ata që pyesnin se si gruaja ishte në gjendje të fluturonte në muajin e nëntë, unë u ula pranë bashkëshortit të saj në avion dhe ai tha që ata nuk e dinin fare që ishte shtatzënë.
Burimi: DailyMail, joq.al

A woman from Utah, USA suddenly gave birth to her baby on the plane that was flying along with hundreds of other passengers. Lavinia Mounga was traveling to Hawaii with her family when the pain started.

Her story went viral after a passenger, Julia Hansen, announced the news on TikTok, saying: ‘A baby was just born on this plane’. The footage then shows passengers aboard the Delta flight applauding and congratulating the woman on her incredible birth in the air. Later, a crew member is heard urging passengers to sit down.

The passenger who informed everyone also showed:

For those wondering how the woman was able to fly in the ninth month, I sat next to her husband on the plane and he said they did not know at all that she was pregnant.
Source: DailyMail