Është arrestuar nga policia bashkëshorti i Caterina di Stefano, 46-vjeçares e cila u gjet e vdekur në banesën ku jetonte në Caltagirone, Catania.

Giuseppe Randazzo, 50-vjeç, me profesion qeramist, akuzohet për vrasjen e gruas, e cila ishte një punëtore sociale.

Viktima kishte vendosur të ndërpresë martesën, duke filluar procedurat e ndarjes. Një zgjedhje që bashkëshorti i saj nuk e pranoi dhe që do të kishte qenë shkaku i disa mosmarrëveshjeve.

Të dy dyshohet se kanë pasur një grindje në sallonin e shtëpisë së viktimës, ku nuk është gjetur asnjë shenjë armë zjarri.

Burri ka pretendouar fillimisht se gruaja e tij ka rënë shkallët, duke u plagosur rëndë. Një deklaratë që nuk e bindi prokurorin. Burri është dërguar në burg.

Burimi: TGcom24

The husband of Caterina di Stefano, 46, who was found dead in the apartment where she lived in Caltagirone, Catania, has been arrested by the police.

Giuseppe Randazzo, 50, a potter, is accused of killing his wife, a social worker.

The victim had decided to terminate the marriage, starting divorce proceedings. A choice that her husband did not accept and that would have been the cause of some disagreement.

The two are suspected to have had an altercation in the living room of the victim’s home, where no firearm sign was found.

The man initially claimed that his wife had fallen down the stairs, being seriously injured. A statement that did not convince the prosecutor. The man was sent to prison.