Emisioni Përputhen është një nga më të ndjekurit për momentin në Shqipëri, përfshirë thuajse të gjitha moshat. Shumë familje shqiptare mezi e presin orën kur të fillojë ky program. Por një ngjarje çuditshme raportohet të ketë ndodhur në një familje pikërisht në lidhje me këtë emision. Një çift bashkëshortësh në kryeqytet janë grindur se cilin kanal televiziv të ndiqnin. Gruaja dëshironte të shihte këngëtarin Sinan Hoxha, ndërsa i shoqi kishte shprehur ‘simpati’ për Anën. Ngjarja e pazakontë ka ndodhur natën e ndërrimit të viteve ku Saimir Bakalli së bashku me bashkëshorten dhe dy fëmijët kishte shkuar në shtëpinë e vjehrrit për Vitin e Ri.

Shrri ka nisur në momentin kur bashkëshortja e Sajmirit kishte dashur të shihte në televizor këngëtarin Sinan Hoxha, të cilin ka thënë se e pëlqente. Por kjo gjë nuk është pritur mirë nga bashkëshorti i saj, i cili e ka akuzuar se kishte më shumë se pëlqim ndaj tij. Por debati është thelluar më tej kur i shoqi i ka bërë komplimente Anës, dhe kësaj here ka qenë gruaja që ka reaguar. Më pas debati ka agravuar deri në dhunë fizike ku Sajmiri ka qëlluar bashkëshorten, ndërsa kjo e fundit ka tentuar të vrasë veten me mjet prerës.

Në këtë moment ka ndërhyrë i ati i gruas për t’i ndarë, por Sajmiri e ka goditur atë, ndërsa e gjitha ka ndodhur në sy të fëmijëve të mitur të çiftit Bakalli. Më pas, 35-vjeçari është larguar nga shtëpia, ndërsa babë e bijë kanë shkuar në polici për ta denoncuar atë. Ndërkohë mësohet se Sajmir Bakalli është arrestuar tri ditë me parë nga policia dhe ditën e djeshme gjykata mori vendimin “arrest me burg” dhe e akuzoi për dhunë në familje.

The show Përputhen is one of the most watched at the moment in Albania, including almost all ages. Many Albanian families can hardly wait for the hour when this program starts. But a strange event is reported to have happened in a family precisely in connection with this show. A couple in the capital are arguing over which TV channel to watch. The woman wanted to see the singer Sinan Hoxha, while the husband had expressed ‘sympathy’ for Ana. The unusual event happened on New Year’s Eve when Saimir Bakalli together with his wife and two children went to his father-in-law’s house for the New Year.

Shrri started at the moment when Sajmir’s wife wanted to see on TV the singer Sinan Hoxha, whom she said she liked. But this was not well received by her husband, who accused her of having more than consent to him. But the debate deepened further when her husband complimented Anna, and this time it was the woman who reacted. The debate then escalated to physical violence where Sajmiri shot his wife, while the latter tried to kill himself with a sharp tool.

At this moment, the woman’s father intervened to separate them, but Sajmiri hit her, while it all happened in the eyes of the minor children of the couple Bakalli. The 35-year-old then left the house, while father and daughter went to the police to report him. Meanwhile, it is learned that Sajmir Bakalli was arrested three days ago by the police and yesterday the court took the decision “prison arrest” and accused him of domestic violence.