Një burrë është therur me thikë në rrugën “Afrim Zhitia” në Prishtinë. Në orët e mbrëmjes një grua e ka therur me thikë viktimën, i cili menjëherë ka marrë trajtim mjekësor.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë së Kosovës për rajonin e Prishtinës, Daut Hoxha.

“Sonte rreth orës 18:00, ne rr. Afrim Zhitia në Prishtinë, është raportuar për një rast të therjes me thikë. Policia menjëherë ka dal në vendin e ngjarjes dhe ka ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme policore. Personi i lënduar ka marrë trajtim mjekësor nga kompetentet në vendin e ngjarjes.

“Sipas informatave dyshohet se viktima (mashkull) është goditur nga e dyshuara(femër), e cila është identifikuar dhe dërguar në stacion policor për procedura të mëtejme ligjore. Hetime tjera lidhur me rrethanat dhe motivin e incidentit janë në proces nga njësitet kompetente të policisë”, tha Hoxha.

A man was stabbed in the street “Afrim Zhitia” in Pristina. In the evening, a woman stabbed the victim, who immediately received medical treatment.

The news was confirmed by the spokesman of the Kosovo Police for the Pristina region, Daut Hoxha.

“Tonight around 18:00, in st. Afrim Zhitia in Prishtina, a case of stabbing was reported. Police immediately went to the scene and took all necessary police actions. The injured person received medical treatment from the authorities at the scene.

According to the information, it is suspected that the victim (male) was hit by the suspect (female), who was identified and sent to the police station for further legal proceedings. “Other investigations regarding the circumstances and the motive of the incident are in process by the competent police units”, said Hoxha.