Një 50-vjeçare në Sarandë është vënë në pranga pasi u kap duke trafikuar një të mitur. Mësohet se 50-vjeçarja B. M, banuese në lagjen nr. 1 Sarandë, u kap në flagrancë rreth orës 14.30.

Gruaja po trafikonte 12-vjeçarin Ronaldo Tanushi, nxënës i klasës së gjashtë, banor në lagjen Nr 6, Bathore, Tiranë.

Kujtojmë se Ronaldo prej dy ditësh kërkohej nga familjarët. Babai i tij, bëri apel në mediat sociale, duke publikuar foton e të birit dhe duke kërkuar nga çdo person që mund ta kishte parë, që ta kontaktonte.

I ati i Ronaldos ka treguar se kjo nuk ishte hera e parë që 12-vjeçari largohej nga shtëpia, por asnjëherë nuk kishte ndodhur që të mos kthehej. Nuk dihet ende se drejt cilit destinacion po tentonte ta trafikonte të miturin gruaja në Sarandë.

A 50-year-old woman in Saranda was handcuffed after being caught trafficking a minor. It is learned that 50-year-old B. M, resident in neighborhood no. 1 Saranda, was caught red-handed around 2.30 pm.

The woman was trafficking 12-year-old Ronaldo Tanushi, a sixth grade student, resident in neighborhood No. 6, Bathore, Tirana.

Recall that Ronaldo for two days was wanted by family. His father appealed on social media, posting a photo of his son and asking anyone he could have seen to contact him.

Ronaldo’s father has indicated that this was not the first time the 12-year-old left home, but it never happened that he did not return. It is not yet known to which destination the woman was trying to traffic the minor in Saranda.