Një ngjarje e rëndë është shënuar pasditen e sotme në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë, teksa raportohet se një punëtor ka rënë nga një objekt ku ishin duke u kryer punime. Sipas mediave kosovare, ngjarja ka ndodhur në rrugën “Sylejman Vuçitërna” në Lagjen Kalabria në Prishtinë, kur punëtori ka rënë nga kati i katërt i ndërtesës ku po punonte.

Lajmin e ka konfirmuar për mediat kosovare, Agron Borovci, zëdhënës i policisë për rajonin e Prishtinës, i cili bën me dije se viktima është një 44 vjeçar, i cili menjëherë pasi ka rënë, është dërguar për trajtim në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës, por fatkeqësisht ka ndërruar jetë si pasojë e plagëve të marra.

Njoftimi i Policisë së Kosovës:

“Rasti ka ndodhur rreth orës 17:45 në rrugën “Sylejman Vuçitërna” në Prishtinë. Viktima mashkull, 44 vjeç, përderisa ka qenë duke kryer punime në një objekt, ka rënë nga një lartësi dhe ka pësuar lëndime. I njëjti individ është dërguar në QKUK për trajtimin e nevojshëm mjekësor. Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka nisur punën për sqarimin e rrethanave të ngjarjes”, ka deklaruar Borovci.

A serious event was recorded this afternoon in the capital of Kosovo, Prishtina, as it was reported that a worker fell from a building where works were being carried out. According to Kosovar media, the event took place on “Sylejman Vuçitërna” street in the Calabria neighborhood in Prishtina, when the worker fell from the fourth floor of the building where he was working.

The news was confirmed to the Kosovar media by Agron Borovci, police spokesman for the Pristina region, who said that the victim was a 44-year-old man, who immediately after falling, was sent to the Clinical and University Center of Kosovo for treatment. but unfortunately passed away as a result of the wounds received.

Kosovo Police Notification:

The case happened around 17:45 in the street “Sylejman Vuçitërna” in Prishtina. The 44-year-old male victim, while working on an object, fell from a height and suffered injuries. The same individual was sent to the UCCK for the necessary medical treatment. The police came to the scene and started the work to clarify the circumstances of the event “, stated Borovci.