Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e sotme në Durrës.

Mësohet se një punëtor 51-vjeçar ka rënë nga kati i dytë dhe për pasojë ka humbur jetën.

Ende nuk ka informacione mbi identitetin e tij apo rrethanat e kësaj ngjarje të rëndë.

Policia dhe grupi hetimor kanë shkuar në vendin e ngjarje dhe po punon për zbardhjen e plotë të saj.

A serious event happened today in Durrës.

It is learned that a 51-year-old worker fell from the second floor and consequently lost his life.

There is still no information on his identity or the circumstances of this serious event.

Police and the investigative team have gone to the scene and are working to fully uncover it.