Një ditë më parë koronavirusi i ka marrë jetën shkrimtarit të njohur nga Elbasani, Dhimo Tarusha. Ai ka ndërruar jetë mbrëmjen e djeshme dhe mësohet se Tarusha ishte i shtruar në spital prej disa ditësh pasi ishte i infektuar me Covid 19.

Vajza e të ndjerit ka publikuar një mesazh prekës.

“Më këpute krahët o ba… Pse më le kaq herët.. Nuk të erdhi keq për mua e Benin.. Ma copëtove shpirtin.. U ngjite lart u bëre engjëll, zoti të donte pranë o babi shpirt, o babi xhan. Ti ishe forca ime, ishe muza ime, ishe buzëqeshja ime… Të qoftë dheu i lehtë, o krenaria ime!”, shkruan vajza e tij

Tarusha është autor i 20 librave në dy zhanre: në novela dhe në romane.

The coronavirus has taken the life of the well-known writer from Elbasan, Dhimo Tarusha. He passed away last night and it is learned that Tarusha had been hospitalized for several days after being infected with Covid 19.

The daughter of the deceased has published a touching message.

“Cut off my arms oh ba se Why did you leave me so early .. You did not feel sorry for me and Benin .. You tore my soul .. You went upstairs and became an angel, God wanted you near oh daddy soul, oh daddy jan. You were my strength, you were my muse, you were my smile qoftë May the earth be light, oh my pride! ”, Writes his daughter

Tarusha is the author of 20 books in two genres: novels and novels.