Një 21-vjeçar në Angli është kapur duke kultivuar kanabis në një pronë në pallatin Westcott, Swindon. Raportohet se bëhet fjalë për Haxhi Kuqin, i cili është kapur nga policia më 1 nëntor.

Në këtë rrugë thuhet se janë vendosur një numër “fabrikosh droge”, të cilat janë bastisur nga policia, përfshirë këtu edhe një shtëpi e marrë me qira që ishte zbrazur për të krijuar kushtet e duhura.

Pasi doli para gjykatës të premten, shqiptari Kuqi, u shpall fajtor për prodhim të drogës së klasit B.

Avokati i tij mbrojtës, Tony Bignall tha se klienti i tij ndodhet në Britaninë e Madhe qëkur ka qenë 15 vjeç… I riu shqiptar, sipas avokatit, kishte marrë para borxh, dhe i gjendur në presion për ta shlyer, u detyrua që të kultivonte kanabis.

Sipas vendimit të gjykatësit, Haxhi Kuqi do të vijojë të qëndrojë në paraburgim deri më 10 dhjetor.

A 21-year-old in England has been caught cultivating cannabis on a property in Westcott Palace, Swindon. It is reported that it is about Haxhi Kuqi, who was caught by the police on November 1.

A number of “drug factories” are said to have been set up on the street, which have been raided by police, including a rented house that had been vacated to create the right conditions.

After appearing in court on Friday, the Albanian Kuqi, was found guilty of producing class B drugs.

His defense lawyer, Tony Bignall, said his client had been in the UK since he was 15… The young Albanian, according to the lawyer, had borrowed money, and under pressure to repay it, was forced to cultivate cannabis. .

According to the judge’s decision, Haxhi Kuqi will continue to be detained until December 10.