Autoritet italiane kanë arrestuar një të ri shqiptar, i cili u kap me 1 kilogram kokainë.

Sipas mediave italiane, 23-vjeçari shqiptar u ndalua nga karabinierët në dalje të autostradës Chiari, në provincën e Brescias.

Në momentin e ndalimit, i riu shqiptar tentoi të fshihte lëndën narkotike në derën e makinës, ndërsa raportohet se kokaina ishte me një pastërtitë të lartë dhe nëse do të hidhej në treg do të kapte vlerën e 150 mijë euro.

Pas arrestimit, policia zhvilloi edhe kontrolle në banesën e shqiptarit, ku u sekuestruan doza të tjera kokaine dhe sende për paketim.

The young Albanian is arrested with 150 thousand euros of cocaine! How he tried to hide it when he was stopped by the police. Ban was also found in the apartment.

Italian authorities have arrested a young Albanian man, who was caught with 1 kilogram of cocaine.

According to Italian media, the 23-year-old Albanian was stopped by the carabinieri at the exit of the Chiari highway, in the province of Brescia.

At the time of the arrest, the young Albanian tried to hide the narcotics in the car door, while it is reported that the cocaine was of a high purity and if it was thrown on the market, it would be worth 150 thousand euros.

After the arrest, the police conducted searches in the apartment of the Albanian, where other doses of cocaine and packing items were seized.