Mjekja onkologe, Anisa Dedja, është ndarë sot nga jeta në moshë shumë të re. Një lajm ky që trondit familjarët, kolegët, miqtë dhe jo vetëm.

Lajmi bëhet i ditur nga Urdhri i Mjekut Durrës, nëpërmjet një postimi në “Facebook”, ku shkruajnë se mjekja vuante nga një sëmundje e rëndë.

Fatkeqësisht mjekja nuk mundi ta fitonte betejën me sëmundjen.

E reja kishte përfunduar studimet e larta në vitin 2018 në Fakultetin e Mjekësisë, të Tiranës, me rezultate të shkëlqyera.

Postimi:

Me dhimbje të thellë Urdhëri i Mjekut, Durrës, njofton ndarjen e parakohshme nga jeta pas një sëmundjeje të rëndë të Doktoreshë Anisa Dedja.

Dr. Anisa Dedja përfundoi studimet e larta në vitin 2018 në Fakultetin e Mjekësisë, të Tiranës, me rezultate të shkëlqyera.

Më pas u largua drejt Gjermanisë për të studime të mëtejshme në Onkologji.

Sot la një vend bosh doktoresha jonë Anisa Dedja!

Rruga e jetës së saj, misioni i saj si mjeke e përkushtuar, energjia diellore që rrezatonte me të gjithë u pre në mes!

Me ikjen e saj të parakohshme la trishtimin dhe keqardhjen për jetën e saj të papërmbushur siç ajo dëshironte!

Urdhëri i Mjekut, Durrës përcjell ngushëllimet më të sinqerta për familjarët, miqtë dhe kolegët për këtë humbje të rëndë.

I paharruar qoftë kujtimi i saj.

 

The oncologist, Anisa Dedja, has passed away today at a very young age. This is a news that shocks family, colleagues, friends and not only.

The news is announced by the Order of the Durrës Doctor, through a post on “Facebook”, where they write that the doctor was suffering from a serious illness.

Unfortunately the doctor could not win the battle with the disease.

The young woman had completed her higher studies in 2018 at the Faculty of Medicine, Tirana, with excellent results.

Post:

With deep pain the Doctor’s Order, Durrës, announces the premature separation from life after a serious illness of Doctor Anisa Dedja.

Dr. Anisa Dedja completed her higher studies in 2018 at the Faculty of Medicine, Tirana, with excellent results.

He then left for Germany to further his studies in Oncology.

Today our doctor Anisa Dedja left a vacancy!

The path of her life, her mission as a dedicated doctor, the solar energy that radiated with everyone was cut in half!

With her premature departure she left the sadness and regret for her unfulfilled life as she wished!

The Order of the Doctor, Durrës conveys the most sincere condolences to family, friends and colleagues for this heavy loss.

May her memory be unforgettable.