Një pengmarrje ka ndodhur ditën e sotme në Bulqizë.

37-vjeçari me inicialet Y. D., ka marrë peng dhe ka futur në bagazhin e makinës 22-vjeçarin me inicialet V. B.

Ngjarja nuk dihet ende se çfarë motivesh ka, por policia thotë se disa orë pas pengmarrjes kanë mundur të gjejnë personin dhe makinën.

Pas ndërhyrjes është bërë i mundur lirimi i pengut dhe arrestimi i të dyshuarit.

Njoftimi i Policisë së Bulqizës:

I hoqi për disa orë padrejtësisht lirinë për motive të dobëta 22- vjeçarit, kapet dhe vihet në pranga autori.

Specialistët për hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Bulqizë, arrestuan në flagrancë shtetasin Y. D., 37 vjeç, banues në Bulqizë.

Ky shtetas për motive të dobëta i ka hequr për disa orë lirinë shtetasit V. B., 22 vjeç, banues në Bulqizë, duke e mbajtur në garazhin e makinës .

Me marrjen e njoftimit, shërbimet e policisë kanë bërë të mundur lokalizimin, kapjen dhe arrestimin e 37 vjeçarit.

A hostage-taking took place today in Bulqiza.

The 37-year-old with the initials Y. D., took hostage and put in the trunk of the car the 22-year-old with the initials V. B.

It is not yet known what the motives were for the incident, but police say they were able to find the person and the car a few hours after the hostage-taking.

After the intervention, it became possible to release the hostage and arrest the suspect.

Bulqiza Police notification:

The 22-year-old was unjustly deprived of his liberty for several hours for weak motives, the author was caught and handcuffed.

Specialists for the investigation of crimes at the Bulqiza Police Station, arrested in flagrante delicto the citizen Y. D., 37 years old, resident in Bulqiza.

This citizen for weak motives deprived for several hours the freedom of the citizen V. B., 22 years old, resident in Bulqiza, keeping him in the garage of the car.

Upon receiving the notification, the police services made it possible to locate, apprehend and arrest the 37-year-old.