Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur p[asditen e sotme në qytetin e Vlors ku një person ka hedhur bensinë në dyert dhe ambjentet e disa dyqaneve në këtë qytet ndërsa i ka vendosur më p[as edhe flakën.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur në lagjen historike të qytetit ndërsa flaka u është vednosur 6 dyqaneve si dhe është rrezikuar edhe një banesë.

Pasi ka hedhur lënden djegëse, personi ende i paidentifikuar por që është ndaluar nga Policia, iu ka vënë flakën me radhë ndërsa nga zjarri është përfshirë edhe një kabinë elektrike.

Forcat zjarrëfikëse kanë mbërritur në vendin ngjarjes dhe duke neutralizuar flakët

Mësohet se autori i cili është shoqëruiar nga Policia është një djalë i ri ndërsa janë gjetur në vendin e ngjarjes disa bidona të cilët kanë qenë të mbushur me benzinë.

An unusual event occurred today in the city of Vlora where a person threw gasoline at the doors and premises of several shops in the city while setting the blaze on fire.

It is learned that the event took place in the historic district of the city as the flame was set on 6 shops and one apartment was also endangered.

After firing the fuel, the unidentified person, who was detained by police, was set on fire and an electric booth was also set on fire.

Firefighters have arrived at the scene and neutralizing the blaze

It is learned that the perpetrator, who is escorted by the police, is a young man and several bids were found at the scene that were filled with gasoline.