Fenomeni i vjedhjes së biçikletave është mjaft shqetësues, pasi raste të tilla po raportohen çdo ditë.

Gjithashtu ne kemi publikuar shumë raste kur të rinjtë janë filmuar nga kamerat e sigurisë dhe janë denoncuar nga të zotët.

Por ky i fundit është pak ndryshe, pasi autori është kapur nga i zoti gjatë tentativës për t’i vjedhur biçikletën.

Kaq ka mjaftuar dhe ai e ka rrahur keq të riun duke e shtrirë në tokë dhe duke e qëlluar me grushta.

Ndërkohë, sipas mesazhit që na ka ardhur, pasi policia ka mbërritur në vendngjarje, ka shoqëruar në komisariat të riun që po tentonte vjedhjen.

The phenomenon of bicycle theft is quite disturbing, as such cases are being reported every day.

We have also published many cases where young people have been filmed by security cameras and denounced by the owners.

But the latter is a little different, as the perpetrator was caught by the master during the attempt to steal his bicycle.

That was enough and he badly beat the young man, lying him on the ground and punching him.

Meanwhile, according to the message that came to us, after the police arrived at the scene, they accompanied the young man who was trying to steal to the police station.