Lezhë

Policia e Lezhës, kontrolle të shtuara në të gjithë qarkun, për kapjen e personave në kërkim, atyre që qarkullojnë me armë zjarri apo me lëndë narkotike.

Si rezultat i kontrolleve është vënë në prangat një 14-vjeçar që qarkullonte me armë zjarri pistoletë.

Gjithashtu, u shoqëruan për verifikim edhe 5 persona të tjerë me precedent të mëparshëm penal.

Në zbatim të planit të masave për mbajtjen nën kontroll të situatës kriminale, kapjen e personave në kërkim, atyre që qarkullojnë me armë zjarri apo lëndë narkotike, bazuar dhe në informacionet e siguruara në rrugë operative për persona që qarkullojnë me armë zjarri në automjet, shërbimet e Policisë Lezhë ushtruan kontrolle në disa automjete në Shëngjin, Lezhë e Milot.

Si rezultat, gjatë kontrollit të ushtruar në një mjet taksi në të cilin ishte pasagjer një 14-vjeçar, në çantën e tij, shërbimet e Policisë Lezhë gjetën dhe sekuestruan në cilësinë e provës materiale një armë zjarri pistoletë me një krehër me fishekë.

Në përfundim të veprimeve u bë arrestimi në flagrancë i shtetasit E. T., banues në Lezhë, për veprën penale “Armëmbajtja pa leje” dhe materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Lezhë, për veprime të mëtejshme.

Kontrollet kanë vijuar edhe në Shëngjin, ku gjatë kontrolleve janë shoqëruar për verifikim 5 persona me precedent të mëparshëm kriminal.

Lezha

Lezha Police, increased controls throughout the region, to apprehend wanted persons, those who circulate with firearms or narcotics.

As a result of the controls, a 14-year-old boy who was circulating with a pistol firearm was handcuffed.

Also, 5 other persons with a previous criminal record were accompanied for verification.

Pursuant to the plan of measures for keeping under control the criminal situation, apprehending wanted persons, those who circulate with firearms or narcotics, based on the information provided on the operational road for persons circulating with firearms in the vehicle, services of Lezha Police exercised controls on several vehicles in Shengjin, Lezha and Milot.

As a result, during the control exercised in a taxi vehicle in which a 14-year-old passenger was, in his bag, the Lezha Police services found and seized as material evidence a pistol firearm with a comb with bullets.

At the end of the actions, the citizen E. T., resident in Lezha, was arrested in flagrante delicto, for the criminal offense “Illegal possession of weapons” and the materials were handed over to the Lezha Judicial District Prosecutor’s Office, for further actions.

The controls continued in Shengjin, where during the controls 5 persons with a previous criminal record were accompanied for verification.