Një ngjarje e rëndë është regjistruar në qytetin e Prishtinës, ku një vajzë e re kërcënon se do të hidhet nga pallati.

Mediat kosovare kanë publikuar dhe videon ku shihet një vajzë e cila është ngjitur në tarracën e një hoteli dhe kërcënon se do të hidhet nga atje.

Nuk dihet ende se përse vajza ka marrë këtë akt ekstrem.

Ndërsa në lidhje me ngjarjen policia ka thënë se rasti ka kaluar pa incidente dhe se vajza tani është e sigurt.

A serious event has been recorded in the city of Prishtina, where a young girl threatens to be thrown out of the palace.

Kosovar media have also published a video where a girl is seen climbing on the terrace of a hotel and threatening to be thrown from there.

It is not yet known why the girl took this extreme act.

Regarding the event, the police said that the case passed without incident and that the girl is now safe.