Leonard Mulaku është një 15-vjeçar që jeton në Gjermani dhe duket se ka ditur t’i shfrytëzojë më së miri mundësitë që një vend si Gjermania të ofron në arsim, punësim dhe karrierë.

Mulaku njihet si një ndër më të rinjtë që ka mbajtur praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel. 15-vjeçari vjen nga Vushtrria dhe është zgjedhur “kancelari” më i ri praktikant në moshë, në Gjermani.

Në rrjetet sociale ai ka ndarë disa fotografi me liderë të ndryshëm gjermanë, përfishrë edhe kancelaren Angela Merkel pasi ka mbajtur praktikën në zyrën e saj.

Leonard Mulaku is a 15-year-old living in Germany and seems to have known how to make the most of the opportunities that a country like Germany offers in education, employment and career.

Mulaku is known as one of the youngest to hold an internship in the office of Chancellor Angela Merkel. The 15-year-old comes from Vushtri and has been elected the youngest practicing “chancellor” in Germany.

On social media, he has shared several photos with various German leaders, including Chancellor Angela Merkel, after holding an internship in her office.