Gjenden 2 persona të mbytur në lumin Buna në Shkodër në afërsi të fshatit Derragjat.

Ata janë Dhurim Arra, 39 vjeç dhe F. P., 14 vjeç.

Mësohet se 2 personat janë denoncuar ditën e djeshme nga familjarët si të humbur.

Sipas informacioneve ata kanë qenë duke u larë por në rrethana të paqarta janë gjetur pajetë mëngjesin e kësaj të premteje.

Një prej tyre mësohet se është banor i zonës ndërsa tjetri nga Puka.

Policia eshte duke punuar per zbardhjen e rrethanave dhe dokumentimin e plotë të ngjarjes së rëndë në Shkodër.

There are 2 people drowned in the river Buna in Shkodra near the village Derragjat.

They are Dhurim Arra, 39, and F. P., 14.

It is learned that 2 people were reported yesterday by family members as missing.

According to information, they have been washing but in unclear circumstances were found dead this Friday morning.

One of them is learned to be a resident of the area while the other from Puka.

Police are working to clarify the circumstances and fully document the serious event in Shkodra.